OplevKorsør_Boligmuligheder

Søger du bolig i Korsør, så kan du her på siden finde links til dette

Bo i Korsør

Boligorganisationen BoligKorsør er dannet den 1.1.2010 og råder over 2.800 boliger af høj standard inden for alle kategorier og størrelse af boliger. Alle boligerne er beliggende i Slagelse Kommune.

 

I administrationen møder du 12 motiverede og serviceparate medarbejder, der vil gøre alt for at hjælpe dig. Vi har stadig samme adresse og åbningstider, selv telefonnummeret er det samme.

Tlf.: 5857 1800

 

Adressen er:

Caspar Brands Plads 3 A

4220 Korsør

Åbningstiderne er:

Mandag, tirsdag og onsdag fra kl. 10 til kl. 16

torsdag fra kl. 10 til kl. 17

 

Bebyggelserne omfatter såvel boliger i etageejendomme som række- og enkelthuse, alle placeret godt i forhold til indkøbsmuligheder, offentligt transport, offentlige institutioner og Korsørområdets mange attraktive natur- og fritidstilbud.

 

Vi håber, at du nemt finder det du søger under menupunktet "Boliger". Har du behov for hjælp, er du velkommen til at kontakte udlejningspersonalet i administrationen ovennævnte adresse eller telefonnummer.

Lejebolig.dk er i dag vokset til at være én af Danmarks største markedspladser indenfor sit område.

 

Lejebolig.dk sidder til dagligt sammen med vores søsterprodukter Bolig.dk og Hyrenbostad.se

 

Hemmeligheden bag vores succes er blandt andet en seriøs tilgang til markedet, enkelthed og interesse. Vi tager vores opgave yderst seriøst og arbejder for at skabe et mere gennemsigtigt marked for lejeboliger.

 

Vi har fokus på enkelthed i alt, hvad vi foretager os. Er det for kompliceret, mener vi ikke det er rigtigt. Derfor lytter vi, tilpasser og innoverer, hvor vi kan. Har du ideer til, hvordan vores produkt kan blive bedre er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Endelig synes vi, det er yderst interessant at arbejde med og udvikle Danmarks bedste boligsites på nettet, både i forhold til indhold og funktionalitet. Det tror vi i øvrigt også skaber det bedste resultat for vores kunder og partnere.

 

For kontakt til vores administration henvises til:

 

Lejebolig.dk

Brovej 20A

8800 Viborg

Telefon 70 20 20 85

info@lejebolig.dk

© 2016 OplevKorsør. All rights reserved.