OplevKorsør_Butikker

Vil du også gerne have din foretning på listen? Det koster kun 150 kr. for 12 mndr. Kontakt os og hør nærmere for mere info.

Et udvalg af nogle af de lokale butikker i Korsør

Butikker i Korsør

Dagligvarerbutikker/kiosk:

MadMarked er en ny måde at handle og købe fødevarer: Lokale rene råvarer til lokale borgere på bæredygtig vis. Fuldkommen enkelt, nært og trygt.

 

Vi har en mission om at være med til at rydde op i den traditionelle føde-værdikæde.

Det vil vi gøre ved at skabe et tæt samarbejde mellem landmanden, avleren, transporten, MadMarked og forbrugeren.

 

Hos MadMarked tilbyder vi et fuldt dækkende hverdagssortiment af fødevarer. Alt lige fra mejeri, kolonial, friskbagt brød og kage, pålæg, pølser, kød, krydderier, saft, slik, chips, grøntsager, frugt og meget meget mere. I vores sortiment har vi også et dagligt varierende udvalg af frisklavede blandede salater, eks. en god frikadelle, dips, oste og andre take-away-venlige retter.

I mikrobageriet produceres der friskt brød hele dagen, og der anvendes naturligvis ingen former for færdig-bageprodukter; alt er lavet med naturlige, rene materialer og ved håndkraft.

 

Korsør Madmarked ApS  

Økologisk restaurant

Adresse: Kirkepladsen 10, 4220 Korsør

Telefon:44 22 42 20

 

 

Spil og Vind

Kiosk

Adresse:

Halsskovvej 17

4220 Korsør

Telefon:28 76 29 05

 

 

Personlig pleje/medicin/helse:

Korsør Apotek

 

Dit lokale apotek er lidt tættere på dit liv. Vi tager hånd om dit helbred og giver gode råd om alt fra vitaminer, over natcreme og til lægeordineret medicin. På apoteket møder du kun faguddannede medarbejdere, der rådgiver dig i dybden med den faglige viden og menneskelige indsigt, som netop din situation kræver. Forvent derfor altid saglige, uafhængige og individuelle råd. Vær sikker på at et anbefalet produkt eller en anbefalet behandling bygger på et solidt erfaringsgrundlag. Det giver altid en god fornemmelse i maven.

 

Korsør skal blive på landkortet! På apoteket er det vores mål at gøre Korsør til en attraktiv by at handle i. På apoteket kan vi både tilbyde faglig viden om lægemidler og et stort sortiment af varer, der fokuserer på sundhed og velvære.

 

Korsør Apotek

Adresse: Algade 49, 4220 Korsør

Telefon:58 37 00 03

Uforklarbar v/Anja Lysholm

 

Uforklarbar udgiver spirituelle bøger og guidede meditationer og arrangerer workshops. Alt sammen til dig der er nysgerrig efter at udforske din bevidsthed og få et bredere perspektiv på liv og død.

 

Bøgerne distribueres af Nordisk Bog Center A/S og kan købes/bestilles hos alle landets boghandlere eller lånes på biblioteket.

 

Uforklarbar v/ Anja Lysholm

Meditationscenter

Adresse: Algade 41, 4220 Korsør

Telefon:36 98 02 59

Specialbutik:

Dampmaskinen

Damp og e-cigaretter importør

 

Halsskovvej 18

4220 Korsør

Telefon: 50584220

Telefon:36 98 02 59

Håndplukket

Personlig indretning med genbrug og kreativitet. Vintage/retro, kunst, kunsthåndværk og håndarbejde udført af lokale kreative kunstnere/designere.

 

Halsskovvej 11

4220 Korsør

Telefon: 22 73 60 20

Telefon: 22 34 30 35

 

Søberg Vin

Velkommen hos Søberg Vin. Butikken, der er fyldt med god smag. Kom ind og lad dig friste af vores store udvalg i vin, spiritus, specialøl, delikatesser og meget andet, der vil klæde et godt middags- eller gavebord.

 

Nygade 2

4220 Korsør

Telefon: 58 37 00 99

 

Service:

IKE Aps

Udlejning af rendegraver, bobcat, minigraver, arbejdstelte, festtelte, stillads, container, trailer, varebiler, lastbiler og busser.

 

Bag Stadion 3

4220 Korsør

Telefon:58 35 06 40

 

Vil du som virksomhedsejer også gerne

have vist din restaurant på denne side?

 

Det koster kun 150 kr. for 12 mndr.

Kontakt OplevKorsør for nærmere info.

© 2016 OplevKorsør. All rights reserved.