OplevKorsør_Spisesteder

Vil du også gerne have din foretning på listen? Det koster kun 150 kr. for 12 mndr. Kontakt os og hør nærmere for mere info.

Spisesteder

Korsør har mange gode spisesteder, her får du en oversigt

Restauranter:

Restaurant Sommerlyst, den gamle Jagtkro i Korsør Lystskov.

 

Der er altid en god grund til at besøge den smukke Korsør Lystskov, og hvorfor så ikke afslutte en sådan tur med et besøg på Restaurant Sommerlyst, den smukke gamle bygning fra 1866, der er beliggende i dette naturskønne område midt i skoven tæt på Storebælt? For os i Restaurant Sommerlyst er det vigtigt, at give vores gæster, en god og hyggelig oplevelse, når I kommer på besøg, og vi vil gøre alt for, at I føler Jer helt specielt velkomne hos os. Vi har åbent hele året rundt.

 

Restaurant Sommerlyst

V/Tina Spanggaard

Adresse:

Korsør Lystskov 20

4220 Korsør

Kontaktinformation:

Telefon: +45 58 35 14 40

Email: info@restaurant-sommerlyst.dk

Restaurant Laguna

 

Hos Restaurant Laguna er det vores ønske at give hver gæst, stor som lille, en rigtig dejlig oplevelse i hyggelige uformelle omgivelser, hvor gavmildhed og hjerterum står som helt centrale kerneværdier.

Derfor vil I opleve en venlig og engageret betjening og dygtige kokke.

Vi er stolte af vores restaurant med sin unikke beliggenhed og atmosfære. Vores gæster kan både finde et stille hjørne for to og nyde del af et større selskab.

Vi byder på dejlig mad og gode vine, den bedste service og smukkeste udsigt til Storebæltsbroen.

 

Nigar Düz er ny ejer af Resturant Laguna (01/06-14). Mikael Düz er bestyrer og kok og giver en god hjælp til at skabe liv og god mad i de skønne omgivelser.

 

Restaurant Laguna · Sylowsvej 10 · 4220 Korsør ·

Tlf.: 88 87 70 72

E-mail: kontorlaguna@gmail.com

 

MadMarked er en ny måde at handle og købe fødevarer: Lokale rene råvarer til lokale borgere på bæredygtig vis. Fuldkommen enkelt, nært og trygt.

 

Vi har en mission om at være med til at rydde op i den traditionelle føde-værdikæde.

Det vil vi gøre ved at skabe et tæt samarbejde mellem landmanden, avleren, transporten, MadMarked og forbrugeren. Derfor er MadMarked et folkeligt, åbent, ærligt og fuldkommen gennemsigtigt projekt. Et sted, hvor alle kan finde sympati for den mad, der skal sikre miljøet for de næste generationer og sundheden og mad-glæden for os lige nu.

 

Hos MadMarked tilbyder vi et fuldt dækkende hverdagssortiment af fødevarer. Alt lige fra mejeri, kolonial, friskbagt brød og kage, pålæg, pølser, kød, krydderier, saft, slik, chips, grøntsager, frugt og meget meget mere. I vores sortiment har vi også et dagligt varierende udvalg af frisklavede blandede salater, eks. en god frikadelle, dips, oste og andre take-away-venlige retter. I mikrobageriet bager vi vores eget brød og egne kager.

 

Tre gange om ugen er der fællesspisning med hverdagsmad til hverdagspriser: Tirsdag-onsdag-torsdag. Køkkenet er klar med aftensmaden kl. 17 og frem til kl. 18.30 kan du købe en god portion til en fornuftig pris. Du kan også tage maden med hjem.

 

Åbningstider: Mandag og fredag 10-18, tirsdag, onsdag og torsdag 10-19, lørdag 8-14.

 

 

Korsør MadMarked ApS

Kirkepladsen 10

4220 Korsør

Telefon 44 22 42 20

http://www.madmarked.net/

 

 

 

 

Vil du som virksomhedsejer også gerne

have vist din restaurant på denne side?

 

Det koster kun 150 kr. for 12 mndr.

Kontakt OplevKorsør for nærmere info.

© 2016 OplevKorsør. All rights reserved.