OplevKorsør_Overnatning

Vil du også gerne have din foretning på listen? Det koster kun 150 kr. for 12 mndr. Kontakt os og hør nærmere for mere info.

Overnatning

Et udvalg af nogle af de muligheder for overnatning der er i Korsør

Hoteller og konference:

Comwell Campus Klarskovgaard

Comwell Campus Klarskovgaard på Vestsjælland ligger midt i den skønneste uspolerede natur på en af Danmarks smukkeste pletter direkte ud til Storebælt.

 

Natur

Naturen har stor betydning på Comwell Campus Klarskovgaard og der er masser af plads at boltre sig på. I den omkringliggende skov er blandt andet etableret udendørs ”lokaler” - såsom to store tipi´er. Herudover finder du flere mindre pladser og aktiviteter rundt i skoven, som indbyder til alt fra faglige breaks og udfordringer til hygge og mad i det fri.

 

Arkitektur

Glæd dig også til at træde ind i en arkitektonisk og prisbelønnet perle af smukke detaljer og rum der emmer af atmosfære. Her finder du ikke hvide vægge, men masser af træ og højt til loftet. Med udsigt til Storebælt og grønt så langt øjet rækker ligger en skøn terrasse.

 

Lækker mad

På Comwell Campus Klarskovgaard venter der dig særlige oplevelser, når du sætter dig til bords for at nyde maden og udsigten. Er du til gode vine råder stedet desuden over en velassorteret vinkælder med vine af høj kvalitet. Glæd dig til en prisbelønnet middag i lækretvendt strand i Korsørs sydlige bydel.

Camping og vandrehjem:

Storebælt Camping & Feriecenter

En helt unik campingplads et stenkast fra Storebælt's kyst.

 

Ligegyldig hvor på pladsen du befinder dig, har du den bedste udsigt du kunne tænke dig. Lyset på Storebæltsbroen om aftenen og solnedgangen over havet, er et helt fantastisk syn. Livet helt ud til kysten giver uanede muligheder for at dyrke al form for vandaktivitet og sport.

 

Vi har åbent for campingvogne hele året. Vi kan tilbyde:

- Alle pladser er komfortpladser m/el, vand og kloak (til husholdningsvand)

- Alle pladser er ca. 10 x 10 m.

- Mulighed for, at lade campingvognen blive stående gratis i hverdage nogle uger i træk, hvis I besøger pladsen i weekenden eller helligdage i lavsæsonen.

- Vi har åbent for campingvogne hele året.

- Vintercamping er på et begrænset areal.

 

Vil du som virksomhedsejer også gerne

have vist dit hotel eller din campingplads

på denne side?

 

Det koster kun 150 kr. for 12 mndr.

Kontakt OplevKorsør for nærmere info.

© 2016 OplevKorsør. All rights reserved.